Huisregels

Iedereen die een reservatie maakt bij Villa Vita 'privéwellness & logies' verklaart zich akkoord met onze huisregels.

Het is verplicht eerst te douchen alvorens gebruik te maken van de faciliteiten in onze privéwellness.

Binnen in de privéwellness mag je volledig naakt, buiten bij het gebruik van de hot tub en het zwembad is zwemkledij vereist.

Badslippers zijn verplicht, alsook het gebruik van handdoeken in onze Finse sauna en voor onze infraroodwand (u ter beschikking gesteld bij ontvangst).

Het is verboden in ons complex om producten toe te voegen in ons whirlpoolbad, hot tub en zwembad.

Drank, versnaperingen en eten mogen niet genuttigd worden in onze stoomcabine, Finse sauna, infraroodwand, whirlpoolbad, belevingsdouches, hot tub en zwembad. Eigen drank en eten zijn niet toegestaan.

In onze ruimtes binnen is het verboden te roken.

Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.

Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.

Villa Vita 'privéwellness & logies' heeft steeds het recht mensen te weigeren om welke reden dan ook.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van onze faciliteiten. Villa Vita 'privéwellness & logies' kan nooit verantwoordelijk en in gebreke worden gesteld voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade opgelopen binnen het complex.

Villa Vita 'privéwellness & logies' is niet verantwoordelijk voor het verlies van goederen.

Elke schade aan het complex door een klant aangericht, zal aan de desbetreffende persoon in rekening worden gebracht, evenals de daaruit voortvloeiende onkosten of winstderving ten gevolge van een tijdelijke sluiting van het complex om de herstelwerken uit te voeren.

Na 22 uur wordt de stilte buiten aan/in de hot tub en het zwembad gerespecteerd.

Bij reservatie dient de huurprijs volledig betaald te worden door middel van overschrijving op rekeningnummer BE14 7350 4098 2383 of cash op voorhand in ons complex. Bijkomende drank en versnaperingen uit de mini-bar worden afgerekend bij het verlaten van het complex. Elke annulatie dient minimaal 3 dagen (72 uren) voor reservatiedatum te gebeuren. U kan vervolgens een nieuwe datum vastleggen. Er worden geen gelden teruggestort. Bij annulatie van minder dan 2 dagen (48 uren) voor het gereserveerde uur vervalt het betaalde bedrag. Eveneens bij het niet komen opdagen terwijl u een afspraak heeft staan.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgische recht van toepassing. Voor geschillen tussen Villa Vita 'privéwellness & logies'en haar klanten is de rechtbank van Leuven bevoegd, tenzij door de Wet een andere rechtbank wordt toegewezen.